Siirry sisältöön

Linkin asiakasraatiin mahtuu lisää porukkaa, hae mukaan 1.11. mennessä

Jyväskylän seudun joukkoliikenne LINKKI

Tiedote 4.10.2024

 

Linkin asiakasraatiin mahtuu lisää porukkaa, hae mukaan 1.11. mennessä!

Linkki-joukkoliikenteellä on vuodesta 2016 toiminut vapaaehtoispohjalta toimiva asiakasraati, joka kokoontuu noin 4-5 kertaa vuodessa. Jäseniä on tällä hetkellä reilut 20 ja he ovat taustaltaan eri-ikäisiä jyväskyläläisiä, laukaalaisia ja muuramelaisia.

Linkki etsii nyt asiakasraatiinsa uusia, joukkoliikennepalveluiden kehittämisestä kiinnostuneita jäseniä. Erityisesti uutta väkeä toivotaan uusista Linkki-kunnista Äänekoskelta, Hankasalmelta, Toivakasta ja Petäjävedeltä.

Palkkiona asiakasraadin toimintaan osallistumisesta on eturivin paikka joukkoliikenteen edistämisessä. Jokaiseen kokoontumiseen varataan myös maistuva evästarjoilu. Koska kyse on vapaaehtoistoiminnasta, läsnäolo jokaisessa tapaamisessa on toivottavaa, muttei pakollista. Kyse on siten raatilaisten elämäntilanteiden mukaan joustavasta toiminnasta. Kokoontumiset järjestetään pääosin Jyväskylässä. Tapaamisiin saapuville voidaan tarpeen mukaan tarjota maksuton joukkoliikennelippu, ja marraskuun kokoontumiseen osallistuvat saavat myös leffalipun.

Asiakasraadin tapaamisissa käsitellään ajankohtaisia joukkoliikenteen teemoja ja paneudutaan käytännön matkustusasioihin. Raati voi myös tehdä tutustumiskäyntejä eri kohteisiin tai esimerkiksi koematkustaa uutta bussikalustoa. Raatilaisilta joukkoliikenteen järjestäjä saa arvokkaita näkemyksiä joukkoliikennepalveluiden kehittämiseen sekä parantamiseen. Jäsenille asiakasraati mahdollistaa kokemusperäisen tiedon ja palautteen välittämisen suoraan palvelun järjestäjälle.

Kiinnostuitko? Hae mukaan 1.11.2024 mennessä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen linkki@jyvaskyla.fi tai toimita kirjallinen hakemus Linkki-palvelupisteeseen (Asemakatu 7, Jyväskylä) 1.11.2024 mennessä. Kuvaile lyhyesti, miksi toiminta sinua kiinnostaa. Liitä mukaan nimi- ja ikätiedot sekä posti- ja sähköpostiosoitteesi.

Asiakasraadin muistioita voi lukea Linkin nettisivulta https://linkki.jyvaskyla.fi/linkki/ajankohtaista/hallinto-ja-suunnittelu.

Lisätiedot: palvelupäällikkö Kari Ström, p. 050  60943, kari.strom[a]jyvaskyla.fi

 

Takaisin ajankohtaisiin